Bryan Ruiz denkt aan langer verblijf bij PSV

6 april 2014 om 00:14 • Aangepast 22 november 2020 om 01:07
nl
Bryan Ruiz sluit een langer dienstverband bij PSV niet uit. De Costa Ricaan zegt het naar zijn zin te hebben bij de Eindhovense club. "Ze hebben een nieuw project voor volgend seizoen om kampioen te worden en een sterker elftal neer te zetten. Daar zou ik wel deel van uit willen maken", bekent de huurling voor de camera's van FOX Sports.
Profielfoto van
Geschreven door

Ruiz heeft nog een contract tot media 2015 bij Fulham. PSV huurt de aanvaller sinds januari van de club uit Londen. "We moeten zien wat er gebeurt. Ik heb nog een contract voor een jaar bij Fulham", reageert de aanvaller kort na de verloren uitwedstrijd tegen sc Heerenveen.
Technisch manager Marcel Brands hoopte in januari al een optie tot koop op Ruiz te bedingen. Dat zag Fulham toen niet zitten. Het is de vraag of de Premier League-club nog geïnteresseerd is in de diensten van de Costa Ricaan. In Eindhoven heeft hij nog niet zo flitsend gespeeld als in zijn tijd bij FC Twente.

Wachten op privacy instellingen...

Ruiz houdt talenten op de bankTrainer Phillip Cocu is echter tevreden over hem. "Bij ons is niemand onomstreden, maar ik vind dat hij groeiende is", vertelde de trainer eerder.
Het is nog onduidelijk of PSV ook volgend seizoen verder wil met de aanvaller. Ruiz was in de afgelopen weken beslissend met belangrijke doelpunten, maar slaagt er nog niet in om negentig minuten lang goed te spelen. Bovendien houdt Cocu vanwege Ruiz eigen talenten als Luciano Narsingh en Zakaria Bakkali op de bank.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.