Politie hoeft geen onderzoek meer te doen naar in 2008 uit Breda verdwenen Ier

4 juni 2014 om 14:41
nl
Er zijn geen aanwijzingen dat de in Breda verdwenen Ier James Patrick Grealis slachtoffer is geworden van een misdrijf. De politie wordt daarom niet gedwongen om extra onderzoek te doen naar zijn vermissing. Het gerechtshof in Den Bosch heeft dat bepaald naar aanleiding van een klacht van de zus van de man.
Geschreven door

De 24-jarige timmerman Grealis verliet 23 oktober 2008 het pension in Breda waar hij verbleef om werk te zoeken. Er is nooit meer iets van hem vernomen.
Zijn familie verwijt de Nederlandse politie dat er geen goed onderzoek is gedaan naar zijn verdwijning. De zus denkt dat haar broer slachtoffer is geworden van een misdrijf.
Rechter heeft begrip voor familieHet hof concludeert dat de politie genoeg onderzoek heeft gedaan. Ook was er veel aandacht voor de vermissing.
De rechter heeft begrip voor de gevoelens en het verdriet van de familie maar het kan ook dat Grealis is verongelukt of zelf wilde verdwijnen, aldus de uitspraak. "Het valt niet te verwachten dat verder onderzoek zo lang na dato verandering zal brengen."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.