De Bottenbreker lust 'poesje' Rico Verhoeven rauw, maar hij is niet onder de indruk: ‘Ik sta paraat'

3 augustus 2014 om 16:50
nl
Als Errol Zimmerman, in de bokswereld bekend als 'De Bottenbreker', in de ring Rico Verhoeven treft, wil hij hem met één fatale klap vernederen. De Bredase bokser laat verbaal geen spaan heel van Verhoeven en noemt hem in diverse interviews een 'poesje'.
Geschreven door

In een gesprek met Omroep Brabant laat de bokser uit Halsteren zondag weten niet onder de indruk te zijn. "Laat hem maar achter in de rij aansluiten." De 25-jarige Verhoeven werd eind juni Glory-wereldkampioen kickboksen in de zwaargewichtdivisie. Verhoeven pakte toen de titel in vijf rondes op beslissing van de jury.
'Ik ben de tijger'Als het goed is, komen Zimmerman en Verhoeven in het najaar tegenover elkaar te staan in Denver in de strijd om de wereldtitel. Beide boksers barsten van het zelfvertrouwen. "Ik ben de tijger, afmaken is mijn strijdplan", liet De Bottenbreker eerder weten in gesprek met BN DeStem.
Aan dergelijke grootspraak wil Verhoeven zich niet wagen. "Dat zit niet in mijn aard. Hij mag roepen wat hij wil, maar ik ga me niet verlagen tot zo'n niveau", vertelt de bokser uit Halsteren nuchter. "Aan de andere kant hoort dit er ook wel bij. Het is de sport. We gaan er gewoon een knalwedstrijd van maken."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.