Diefstal in supermarkt Rosmalen bij Opsporing Verzocht, politie zoekt deze twee pinpasdieven

13 augustus 2014 om 00:21 • Aangepast 24 april 2020 om 16:11
nl
Bij Opsporing Verzocht is dinsdagavond een diefstal in een supermarkt aan de Pastoor van Thiellaan in Rosmalen aan bod gekomen. Het televisieprogramma liet camerabeelden zien waarop twee zakkenrollers op 11 maart een 56-jarige vrouw bestelen.
Geschreven door

Op de beelden is te zien hoe een man en een vrouw achter de vrouw in de rij voor een kassa staan en haar pincode afkijken. Het tweetal blijft zo onopvallend mogelijk om de vrouw heen drentelen. Het slachtoffer heeft niets in de gaten.[YouTube:body:http://youtu.be/-qbnj2as7iM]
Gestolen pinpasWanneer ze haar kans schoon ziet, doet de vrouwelijke dief de rits van de rugtas open en haalt voorzichtig de portemonnee van het slachtoffer uit de tas. Hierop verlaat het duo ongemerkt de Rosmalense supermarkt.
Niet veel later zoeken de man en de vrouw de dichtstbijzijnde geldautomaat. Ze proberen met de gestolen pinpas geld uit de automaat te krijgen. Dat lukt, maar de twee dieven worden wel herkenbaar in beeld gebracht.
Tips?Tevergeefs probeert het duo om niet herkend te worden door de camera’s. Zo schermt de vrouw haar gezicht af met een sjaal, terwijl de man een krant voor zijn hoofd houdt.
De politie hoopt dat er via de uitzending tips binnenkomen van mensen die getuige zijn geweest van de diefstal of die toevallig de twee verdachten herkennen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.