Video

Carlton Walden uit Eindhoven en duo uit Bergen op Zoom wereldkampioen streetdance

25 augustus 2014 om 19:07
nl
Carlton Walden uit Eindhoven is in Glasgow wereldkampioen streetdance geworden. Ook hiphopdansers Bregje en Ylin van dansschool Boogie Down uit Bergen op Zoom haalden als duo de gouden plak.
Geschreven door

Streetdancer Carlton van de Eindhovense Flexx_n Dance Academy werd eerder dit jaar al Europees kampioen. Carlton werd maandagavond onthaald op zijn dansschool.
'Heel erg trots'Directeur Sandy Provacia is supertrots op de jonge Eindhovenaar. "Ja, ik ben heel erg trots. Ik heb hem hier keihard voor zien werken. Carlton is een heel gedreven danser."
Docent Volkan Tasdan van Boogie Down laat ook weten trots te zijn op zijn duo. “Bregje en Ylin hebben het werkelijk fantastisch gedaan”, looft Tasdan de jonge hiphopdansers. Dinsdag keert Boogie Down terug naar Nederland.[Tweet:body:https://twitter.com/CarltonMarksW/status/503680613837459456]
SprakeloosCarlton kan maar moeilijk beseffen wat hem allemaal overkomt als hij uit de bus in Eindhoven stapt. "Je beseft niet dat dit is gebeurd. Ik ben sprakeloos. Heel die opkomst. Het is echt allemaal heel veel."
Succesvol WKDe Flexx_n Dance Academy in Eindhoven was dit jaar erg succesvol op het wereldkampioenschap.
Carlton Walden is naast danser ook trainer. Zijn team behaalde de zilveren plak op het Wereldkampioenschap. Carlton heeft ook één van de deelnemende teams bij het tv-programma Holland Got’s Talent onder zijn hoede.[YouTube:body:http://youtu.be/xzkjZzdqrbY]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.