Vughtse amateur Jeroen Krietemeijer door op KLM Open-golftoernooi

EINDHOVEN - Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met onder andere aandacht voor golfer Jeroen Krietemeijer, biljarter Dick Jaspers en de zaalvoetballers van ZVV Eindhoven en FC Eindhoven.
Amateur verrast op KLM Open
Vughtenaar Jeroen Krietemeijer heeft als enige amateur het finaleweekend bereikt van het vermaarde KLM Open-golftoernooi in Zandvoort. Krietemeijer liep vrijdag een rondje van 69 slagen. Dat was precies voldoende om door te gaan. De Vughtenaar was het evenement donderdag begonnen met een ronde van 71 slagen. Eindhovenaar Maarten Lafeber werd uitgeschakeld, na rondes van 73 en 71 slagen.

Jaspers door in Porto
Dick Jaspers heeft zich geplaatst voor de tweede ronde van het wereldbekertoernooi driebanden in het Portugese Porto. De biljarter uit Sint-Willebrord was vrijdag, in de eerste ronde, te sterk voor de Fransman Pierre Soumagne.

Prima debuut ZVV Eindhoven in eredivisie
De zaalvoetballers van ZVV Eindhoven hebben vrijdag prima gedebuteerd in de eredivisie zaalvoetbal. De promovendus klopte HV Veerhuys met 5-0. FC Eindhoven, het vroegere CFE, verloor met 6-3 van TPP Rotterdam. FCK De Hommel komt zaterdagavond pas in actie, tegen JCK Aiso.
Meer over dit onderwerp:
sport kort jeroen krietemeijer vught golf klm open