'Defensie-babe' Jennis Rammeloo uit Breda onder de indruk van alle aandacht

HOOGERHEIDE - Ze stond groot met twee foto's in De Telegraaf en op internet wordt er massaal naar haar gezocht. De 29-jarige Jennis Rammeloo uit Breda kan nog amper bevatten dat ze door half Nederland is uitgeroepen tot 'defensie-babe'.
Tijdens Prinsjesdag stond de vrouwelijke erewacht in Den Haag opgesteld langs de route van de Gouden Koets. Ze kwam in beeld en dat leidde tot een storm van aandacht. Vooral op Twitter vroegen mensen zich massaal af wie de blonde schone van de Koninklijke Luchtmacht was."Tijdens de rit zelf had ik helemaal niets in de gaten, maar na afloop kreeg ik ineens allerlei berichtjes van bekenden dat ik op tv te zien was geweest," vertelt Rammeloo. Daarna ging het snel. Op social media ontstond een ware race om de identiteit van de 'defensie-babe' te achterhalen. En dat gebeurde.

Inmiddels is duidelijk dat Rammeloo werkt bij de Vliegbasis Woensdrecht en lijkt de storm van aandacht nog niet meteen te gaan liggen.

Massale belangstelling
Rammeloo verscheen met twee foto's in De Telegraaf en is inmiddels ook benaderd door tv-programma De Wereld Draait Door. "Het is wel leuk al die aandacht, maar al die interviews zijn wel spannend."En wat is nou eigenlijk het geheim van Rammeloo, zijn het haar ogen? "Of is het mijn lach?", antwoordt de Bredase 'defensie-babe' gevat. Oordeelt u zelf.