Juweliersvrouw Marina schoot ook op echtgenoot

12 april 2014 om 20:05 • Aangepast 24 april om 11:37
Juweliersvrouw Marina Sanders heeft tijdens de overval op juwelierszaak Goldies in Deurne ook op haar man geschoten. Eerder zaterdag bleek al dat zij de fatale schoten richting de overvallers loste.
Geschreven door

Peter Plasman, de raadsman van de familie van één van de overvallers zegt tegen RTL Nieuws dat de juweliersvrouw ook in de hand van haar echtgenoot schoot.
Plasman zegt dit te weten uit zeer betrouwbare bron. Als het waar is, kan dit bepaalde gevolgen hebben. Plasman: "De vraag is wat dan precies de bedreiging is geweest. Was het dan noodweer of niet?"
Fatale overvalBij de overval op juwelierszaak Goldies aan de Milhezerweg in Deurne vonden Abdel H. en Youssef F. de dood. Zij werden volgens haar advocaat beschoten door juweliersvrouw Marina Sanders, die samen met haar man Willy in de zaak was op het moment van de overval.
Het Openbaar Ministerie wil niet reageren op de uitspraken van Plasman omdat het onderzoek nog loopt. Plasman is de raadsman van de familie van één van de overvallers. Eerder zei hij al dat als blijkt dat bij de overval sprake is van noodweer, de familie zich daarbij zal neerleggen.
Alles over de fatale schietpartij bij juwelier Goldies in Deurne lees je op omroepbrabant.nl/goldies

Wachten op privacy instellingen...