Video

Lange rij voor IJzeren Troon uit Game of Thrones op station Breda

14 april 2014 om 18:51 • Aangepast 22 november 2020 om 01:01
nl
De IJzeren Troon van de tv-serie Game of Thrones trekt maandagmiddag veel belangstellenden op het station in Breda. Betaalzender HBO heeft het gevaarte neergezet zodat de fans, net als koning Joffrey, er op kunnen plaatsnemen voor een foto.
Profielfoto van
Geschreven door

De fans moeten maandagmiddag buiten wachten omdat door de lange rij binnen de Albert Heijn en de Burger King niet te bereiken waren.
De foto's die gemaakt worden, zijn vanaf dinsdag terug te vinden op een Facebookpagina. De troon staat voor een groen scherm. HBO, de televisiezender die de serie uitzendt, photoshopt er dan een mooie achtergrond bij.

Wachten op privacy instellingen...

Het vierde seizoen van de tv-serie ging vorige week van start. Ter ere daarvan sleept HBO de troon door het hele land.

Wachten op privacy instellingen...


'Best comfortabel'De troon op het station in Breda, is niet de echte uit de televisieserie. Hij is zelfs niet van staal, maar of de échte dat wel is? het blijft natuurlijk televisie.
De fans maakt het allemaal niet uit. Eén dame is zelfs blij dat hij niet van staal is. "Hij zat best comfortabel en er zitten gelukkig niet de zoals in het boek beschreven kleine ijzeren haakjes aan."
MachtsspelGame of Thrones is een Amerikaanse fantasy serie die zich afspeelt in een soort van Middeleeuwen. Het gaat om het machtsspel tussen verschillende adelijke families die allemaal op de ijzeren troon willen zitten.
Dan heersen ze namelijk over de zeven koninkrijken. De serie is gebaseerd op een reeks boeken van de Amerikaanse schrijver George R.R. Martin.
Vierde seizoen Het vierde seizoen van de serie is net van start in Nederland. Maandagavond is de tweede aflevering te zien.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.