Hadouir heeft genoeg van defensieve speelstijl en vertrekt bij NAC: 'Tijd voor buitenlands avontuur'

15 april 2014 om 21:18
nl
Anouar Hadouir is aan zijn laatste wedstrijden bezig bij NAC Breda. De aanvallend ingestelde middenvelder kiest voor een avontuur in het buitenland.
Geschreven door

Hij is bezig aan zijn tweede seizoen bij NAC Breda, dat hem in 2012 transfervrij aantrok. Zijn contract in Breda loopt komende zomer af. De 31-jarige Hadouir vertrekt bij NAC omdat hij zich niet kan vinden in de defensieve speelstijl van trainer Gudelj en omdat dit een geschikt moment is voor een buitenlands avontuur.
'Voel me niet thuis'"Ik heb zelf de leeftijd bereikt om deze stap te maken, maar ik denk ook aan mijn gezin. Onze kleine is 2,5 jaar oud, dus nu kan het. Maar de speelwijze speelt ook mee. Ik ben een aanvallend ingestelde voetballer en voel me niet helemaal thuis bij de manier waarop we nu spelen."
Hadouir heeft nog geen club, hij wil ook niet zeggen in welk land hij volgend seizoen het liefst actief is. "Een paar maanden geleden heb ik al voor mezelf besloten dat ik vertrek. Ik wil het eerst op een goede manier afsluiten hier door NAC voor de eredivisie te behouden."
Rutjes wist van nietsOverigens kwam de aankondiging van Hadouir voor technisch directeur Graeme Rutjes van NAC Breda behoorlijk onverwacht. De technische baas zegt tegen Voetbal International dat hij niets van de middenvelder vernomen heeft.
"Dit bericht verbaast me", vertelt Rutjes. "Ik heb Anouar vandaag nog gesproken, toen heeft hij niets gezegd. We weten niets van een vertrek van Hadouir. We zouden deze week met elkaar gaan zitten, dat hoeft dus niet meer. Het zij zo. Ik kan niets anders dan hem succes wensen."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.