Oranje Zwart mag niet trainen op eigen veld

16 april 2014 om 10:22 • Aangepast 24 april 2020 om 11:45
nl
Met de landstitel op zak zijn de hockeyers van Oranje Zwart nog niet klaar dit seizoen. De ploeg van coach Michel van den Heuvel kan de komende zes dagen nog een hoofdprijs binnenhalen op eigen veld. De club is gastheer én deelnemer aan de Euro Hockey League (EHL), die deze woensdag van start gaat.
Geschreven door

Op het sportcomplex van OZ gelden inmiddels de regels van de EHL-organisatie. En dat betekende dinsdag onder meer dat geen van de 16 deelnemende teams op het hoofdveld mocht trainen. Ook thuisploeg OZ niet.
Naar HC HelmondDe kersverse landskampioen week daarom uit naar HC Helmond. Tijdens het inlopen werd nog nagepraat over het succes van afgelopen weekend maar daarna kwam de focus terug. Volgens coach Michel van den Heuvel is het niet lastig om zijn mannen klaar te stomen voor de EHL. "Ik denk niet dat je een ploeg hoeft te motiveren om in eigen huis zo'n toernooi te mogen spelen."
OZ komt donderdagavond pas voor het eerst in actie, tegen het Engelse HC Surbiton (zeven uur). De finale wordt gespeeld op tweede paasdag.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.