Sport woensdag: Toivonen naar bekerfinale, Bertrams tekent contract

16 april 2014 om 11:15
Sport kort
Sport kort
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met onder meer aandacht voor keeper Jesse Bertrams die zijn eerste profcontract tekent bij PSV, oud-PSV'er Ola Toivonen die Stade Rennes naar de finale van de beker leidt en Fred van der Hoorn die wellicht toch bij FC Den Bosch blijft.
Geschreven door

Profcontract BertramsDoelman Jesse Bertrams zette woensdag zijn handtekening onder een tweejarig contract bij PSV. De 19-jarige keeper uit Best ondertekent daarmee zijn eerste profcontract. Bertrams zit al sinds de jeugd in de opleiding van PSV en ziet zijn progressie nu beloond met een officiële verbintenis. Komend seizoen maakt hij deel uit van de selectie van Jong PSV.
Van der Hoorn technisch managerDe kans is groot dat Fred van der Hoorn ook volgend voetbalseizoen gewoon weer voor FC Den Bosch werkt. Hij is met de raad van commissarissen in gesprek over een functie als technisch manager. Dat is precies de functie die hij al jaren bekleedde bij de club.
Toivonen weer succesvolOla Toivonen heeft Stade Rennes naar de finale van het Franse bekertoernooi geleid. De oud-PSV'er maakte tegen Angers SCO de vroege achterstand van zijn ploeg ongedaan, waarna Rennes uitliep naar een zwaarbevochten overwinning: 3-2. Stade Rennes staat in de eindstrijd tegenover de winnaar van de andere halve finale tussen Guingamp en AS Monaco.

Wachten op privacy instellingen...