Opsporing Verzocht levert 15 tips op over overval Jumbo Oosterhout en 21 tips woningoverval Gilze

16 april 2014 om 16:18 • Aangepast 22 november 2020 om 00:59
nl
De politie heeft vijftien tips binnengekregen over de gewapende overval op de Jumbo-supermarkt in Oosterhout. De aanwijzingen kwamen binnen na een uitzending van het televisieprogramma Opsporing Verzocht. Over de woningoverval in Gilze zijn 21 tips binnengekomen.
Profielfoto van
Geschreven door

De tips over de overval en gijzeling op de Jumbo in Oosterhout gaan vooral over het vuurwapen en de kleding die de daders droegen.

Wachten op privacy instellingen...

Twee mannen met bivakmutsen stormden op 17 januari de supermarkt in winkelentrum Arkendonk binnen met een pistool en een automatisch wapen. Er werd bij de overval een schot gelost. Niemand raakte gewond.
Woningoverval GilzeDe 21 tips die zijn binnengekomen over de woningoverval aan de Bavelseweg in Gilze gaan onder meer over de door de twee overvallers gedragen politie-uniformen, de gestolen munten en gebruikte auto. Drie tipgevers hebben namen genoemd.
Op donderdagavond 20 februari pleegden vier mannen een overval op het huis. Twee mannen, verkleed als politiemannen, belden aan en kwamen met een smoes het huis binnen. Daar bleek het om overvallers te gaan.
Er verschenen nog twee overvallers met een mes en een wapen. De daders namen onder andere een kluis mee.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.