Mannen uit Bergeijk komen om bij ongeluk in België, voetbalclubs in rouw

16 april 2014 om 20:15
nl
Voetbalclubs RKVV Bergeijk en RKSV de Weebosch hebben alle trainingen en wedstrijden voorlopig afgelast na het verongelukken van hun leden Frank Cremers en Dennis van Eekert uit Bergeijk. Zij kwamen maandag om het leven in België toen ze op een stilstaande file inreden.
Geschreven door

Creemers, Van Eekert en een derde collega kwamen maandag terug uit Zeeland van een klus van hun metselbedrijf. Daar reed hun wagen bij het Belgische Retie in op een stilstaande file. De derde collega raakte hierbij gewond.
Dennis van EekertDe 32-jarige Dennis van Eekert speelde in het derde elftal van RKSV de Weebosch. Hij was trainer van de B1 en het dameselftal. Hij was daarnaast grensrechter bij het eerste.
RKSV de Weebosch heeft het volledige programma tot en met maandag afgelast. In de kantine is een herdenkingshoek ingericht. Er is op paasmaandag een wake voor Dennis van Eekert in de Petruskerk in Bergeijk. Hij zal een dag later worden gecremeerd in Heeze.
Frank CreemersTwee zoons van Frank Creemers spelen in de A-jeugd van RKVV Bergeijk. De 48-jarige Creemers zat ook in het bestuur van de supportersvereniging van de club.
"Hij was een echte clubman. Hij was iedere week aanwezig op de club met zijn vrouw en twee zonen", vertelt voorzitter Eric van der Meijden van RKVV Bergeijk. "De impact op de club is enorm."
Bij RKVV Bergeijk zijn alle trainingen en het wedstrijdprogramma tot en met zaterdag geschrapt. De uitvaart van Frank Creemers is zaterdag in Crematorium Heeze.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.