Opvallend transfernieuws: Danny Koevermans volgend seizoen actief voor zesdeklasser SV Brandevoort

16 april 2014 om 21:32
nl
Spits Danny Koevermans speelt volgend seizoen voor zesdeklasser SV Brandevoort. Op wat papierwerk na, is de overgang van FC Utrecht naar Brandevoort rond.
Geschreven door

De 35-jarige Schiedammer, die vier jaar uitkwam voor PSV, meldde zich zelf aan bij de Helmondse club Brandevoort. "Ik vind het heerlijk om volgend seizoen een lekker potje te voetballen bij de amateurs. De charme van het amateurvoetbal heeft me altijd aangesproken", vertelde Koevermans toen hij dinsdagavond werd voorgesteld aan de selectie van Brandevoort.
Koevermans speelde dit seizoen drie wedstrijden in het shirt van FC Utrecht. Door aanhoudend blessureleed besloot 'De Koef' op 20 maart per direct te stoppen met profvoetbal.
Positieve invloedTrainer Jan Noten van Brandevoort is blij met de komst van Koevermans. "Ik verwacht dat hij een positieve invloed zal hebben op het team en op de spelers individueel."
Koevermans speelde voor Sparta Rotterdam, AZ, PSV, Toronto FC en FC Utrecht. Ook kwam hij vier keer uit voor het Nederlands Elftal, waarin hij één keer scoorde.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.