Voetbalclub RKSV de Weebosch rouwt om dood Dennis van Eekert: 'Je kunt een speld horen vallen'

17 april 2014 om 14:28
nl
De leden van voetbalclub RKSV De Weebosch zijn in rouw na de dood van clublid Dennis van Eekert (32). "Iedereen is verslagen door dit nieuws", laat voorzitter René Schellekens weten.
Geschreven door

Dennis van Eekert uit Bergeijk kwam maandag om het leven bij een ongeluk in België. Frank Creemers uit Bergeijk zat ook in de auto en overleefde het ongeluk ook niet. Hun auto botste op een auto die stilstond in de file.
Condoleance"We hoorden het nieuws maandagavond en zijn toen meteen iedereen gaan bellen", vertelt Schellekens. "We hebben dinsdagavond de kantine opengedaan om het samen te verwerken." In een gedenkhoek ligt een condoleanceboek. "En spullen die bij hem en zijn functie hoorden."
Er was veel belangstelling voor de bijeenkomst. "Jeugdleden, senioren, dames, iedereen was er", vertelt de voorzitter. "Het was afgeladen vol, maar je kon een speld horen vallen. Dit zegt wel iets over hoe het nieuws hier gevallen is. Iedereen is heel erg geschrokken."
VoetbalVan Eekert voetbalde in het derde elftal en was trainer van de B1 en het vrouwenelftal. Ook was hij grensrechter bij het eerste elftal.
Er is op paasmaandag een wake voor Van Eekert in de Petruskerk in Bergeijk. Hij zal een dag later worden gecremeerd in Heeze.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.