Elf mensen aangehouden bij ruimen hennepkwekerijen in West-Brabant

18 april 2014 om 13:52
nl
Bij een hennepactie in Roosendaal, Bergen op Zoom, Tholen, Steenbergen en Zevenbergen heeft de politie donderdag elf mensen aangehouden. Er werden vijf auto's en beeld- en geluidsapparatuur in beslag genomen.
Geschreven door

In Bergen op Zoom stonden in de kelder van een horecapand aan het Sint-Catharinaplein 55 hennepplanten. Daar werd een 37-jarige man aangehouden. Op de zolder van een andere horecagelegenheid aan het plein vond de politie 415 planten. Een 35-jarige man en een 35-jarige vrouw uit Bulgarije werden aangehouden.
SteenbergenIn Steenbergen zegde de woningbouwvereniging meteen het huurcontract op van een 51-jarige man en een 49-jarige vrouw toen de politie bij de twee zestien hennepplanten vond. Ze woonden aan de Seringenlaan en moeten een andere woonruimte zoeken.
ZevenbergenIn een bedrijfspand aan de Industrieweg in Zevenbergen ontdekten de agenten 404 hennepplanten in een vrachtwagen. Een 50-jarige man uit Bergen op Zoom en een 54-jarige Spanjaard werden aangehouden. De vrachtwagen en twee auto's, waarvan er een was gestolen, werden in beslag genomen.
TholenIn een woning aan de Kruittoren in Tholen stonden 101 planten. Drie personen waren de planten aan het knippen. Het ging om een 53-jarige man en twee vrouwen (27 en 39).
RoosendaalAan de Lupineberg in Roosendaal weigerde een 42-jarige man de politie binnen te laten. Hij verzette zich bij zijn aanhouding. Agenten moesten hem met pepperspray onder controle krijgen. In de woning stond een hennepkwekerij en er lag twee kilo geoogste toppen. Zijn auto, televisie en geluidsapparatuur zijn in beslag genomen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.