NAC Breda zoekt oplossing voor doelman Gabor Babos: 'Goed dat we weer in gesprek zijn'

18 april 2014 om 17:16
nl
NAC is op zoek naar een oplossing voor de ontstane situatie rondom keeper Gabor Babos. De tweede doelman van de Bredase club kreeg afgelopen woensdag te horen dat hij volgend seizoen alleen nog als stagiair en keeperstrainer van de jeugd bij NAC kan werken. Dit schoot bij Babos in het verkeerde keelgat. "Ik denk dat er wel een oplossing komt", zegt NAC-trainer Nebosja Gudelj nu.
Geschreven door

Gabor Babos was boos op NAC. Omdat Arno van Zwam vertrekt, had hij verwacht keeperstrainer te worden bij de Bredase ploeg. Die afspraak had hij ook gemaakt met Jeffrey van As, de vorige technisch directeur. Zijn nieuwe baas, Graeme Rutjes, gaf hier echter geen gehoor aan.
Maar zaken zijn veranderlijk. NAC gaat opnieuw in conclaaf met de Hongaarse keeper. Vooral NAC-trainer Nebosja Gudelj lijkt een lans voor hem te breken. "Wij willen met Gabor praten over volgend seizoen", zegt Gudelj. "Over welke functie laten we eerst aan Gabor weten. Ik denk dat er wel een oplossing komt." 
'Nooit gezegd dat ik wil stoppen'Meest logisch zou zijn dat Babos volgend seizoen een trainerscursus gaat volgen en gewoon één van de keepers blijft bij NAC. "Ik heb nooit gezegd dat ik wil stoppen", zegt Gabor Babos zelf. "Het is goed dat we weer in gesprek zijn."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.