Video

Nog maar weinig publiek bij Euro Hockey League

18 april 2014 om 18:55
nl
De Euro Hockey League brengt internationaal tophockey naar Eindhoven. Tot maandag spelen zestien heren hockeyteams om de Europese clubtitel.
Geschreven door

Geen gedrang van supporters, geen M.E. of opgewonden supposten. De Euro Hockey League moet nog echt loskomen, zeker qua publieke belangstelling.
UitverkochtVorige week werd Oranje Zwart Nederlands Kampioen en zaten de tribunes tjokvol. "We hebben natuurlijk een mooie apotheose gehad met de playoffs en het landskampioenschap. Nu zijn de toegangskaarten 22,50", zegt Marcel Balkestein speler van Oranje Zwart.
Hij had ook wat meer publiek verwacht tijdens de gewonnen wedstrijd van Oranje Zwart op donderdagavond. "Je ziet wel het beste hockey van de wereld en er zal een omslag moeten plaatsvinden willen we ons verder professionaliseren."
OnwennigBezoekers moeten toch even wennen als ze bij de kassa geconfronteerd worden met de toegangsprijzen voor de Euro Hockey League. "Voor het hockey is het wel prijzig, maar het is helaas niet ander."
Een andere bezoeker: "Had het dan op een tientje of 7,50 gehouden dan was de drempel iets lager geweest om te komen kijken." Toch spreekt voorzitter van de Euro Hockey League Jons Hensel van een succes en hij vindt: "De prijzen zijn echt correct."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.