Sport zondag: Lisa Malaihollo uitgeschakeld in Wateringen

20 april 2014 om 10:07
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met onder meer aandacht voor badmintonster Lisa Malaihollo, squashster Milou van der Heijden en de basketballers van SPM Shoeters.
Geschreven door

Geen finale voor MalaiholloLisa Malaihollo is uitgeschakeld op het Dutch International-badmintontoernooi in Wateringen. De Tilburgse verloor zaterdag in de halve finale van het vrouwendubbelspel, samen met Yvonne Sie, van Maiken Fruergaard en Sara Thygesen. Dat was geen schande, want de Deense vrouwen zijn als derde geplaatst. De eerste game verloren Malaihollo en Sie met 11-21. In de tweede game was het spannend. Die game verloren ze met 20-22.
Shoeters klopt Den HelderDe basketballers van SPM Shoeters hebben de topper tegen Den Helder zaterdag simpel gewonnen. Het duel in Noord-Holland eindigde in 73-87. Tai Wesley was topscorer bij de Bosschenaren. Hij was goed voor negentien punten. Shoeters is de reguliere competitie geëindigd op de tweede plaats, tien punten boven nummer drie Den Helder. Groningen sluit de reguliere competitie af als eerste.
Squashster Van der Heijden snel naar huisMilou van der Heijden heeft in het Maleisische Negeri Sembilan vroeg haar koffers moeten pakken tijdens het derde toernooi van het Malaysian Squash Circuit 2014. De als eerste geplaatste Helmondse ging zaterdag verrassend in de kwartfinales onderuit. De Maleisische Teh Min Jie was in vijf games te sterk voor de nationaal kampioene. Het werd 12-10, 7-11, 11-4, 9-11 en 6-11.


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.