Rivalen Willem II en FC Den Bosch wensen elkaar succes: ‘Dat is dan ook voor het eerst’

21 april 2014 om 13:19 • Aangepast 22 november 2020 om 00:55
nl
Voor even is de rivaliteit tussen Willem II en FC Den Bosch opzij gezet. Maandag wensten de clubs elkaar via Twitter succes met hun wedstrijden in de voorlaatste speelronde van de Jupiler League. Willem II heeft de hulp van FC Den Bosch nodig wil het kampioen worden ten koste van directe concurrent FC Dordrecht dat in Den Bosch drie punten moet pakken.
Profielfoto van
Geschreven door

"Heel veel succes vandaag! Heel Tilburg duimt voor jullie", twitterde Willem II naar FC Den Bosch. De Bosschenaren verzekeren zich van de play-offs als ze winnen van FC Dordrecht. En laat dat nu net de enige concurrent van Willem II zijn.
"Dank jullie wel. Dat is dan ook voor het eerst, haha!", was de reactie van FC Den Bosch. Als FC Den Bosch wint of gelijkspeelt tegen FC Dordrecht en Willem II pakt drie punten tegen Telstar, is de Tilburgse club kampioen van de Jupiler League.

Wachten op privacy instellingen...

Willem II-speler Jordens Peters liet vrijdag al weten dat hij maandag voor FC Den Bosch is. "Ik ben altijd voor FC Den Bosch als wij niet tegen ze spelen en maandag natuurlijk extra." Peters heeft een verleden bij FC Den Bosch.

Wachten op privacy instellingen...

Om halfvijf weten we of de Brabantse rivalen elkaar hebben geholpen. Mocht Willem II de titel maandag binnenslepen, wordt de ploeg dezelfde avond nog gehuldigd. Omroep Brabant zendt die huldiging vanaf 19.45 uur live uit op TV en internet.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.