Rel tussen trainers FC Den Bosch en FC Dordrecht: 'Een schandalige actie'

21 april 2014 om 19:11 • Aangepast 24 april 2020 om 11:58
nl
Tussen FC Den Bosch-trainer Ruud Kaiser en collega Harry van den Ham komt het voorlopig niet meer goed. Van den Ham weigerde na het duel zelfs deel te nemen aan de persconferentie, omdat hij niet naast 'zulke collega's wilde zitten'. Ruud Kaiser reageerde: "Hij zoekt het maar lekker uit. Ik vind het niet erg dat hij niet naast me zit."
Geschreven door

Het conflict kende zijn oorsprong in de rust, toen Van den Ham de scheidsrechter zou hebben toegefluisterd dat Bruno Appels eigenlijk rood had moeten hebben.
Sneaky"Ik hoorde Van den Ham en ben er bij gaan staan. Ik vond dat erg sneaky van hem. Een schandalige actie. Toen in de tweede helft Dordrecht een doorgebroken speler van ons neerhaalde en geel kreeg, reageerde ik naar hun bank dat dit rood was. Schijnbaar zijn ze daar boos over. Hij zei dat ik het achter mijn ellenbogen had."
In de play-offs komt FC Den Bosch Dordrecht mogelijk opnieuw tegen. "Ik ben niet zo onder de indruk van FC Dordrecht", zei keeper Bruno Appels.
"We gaan als FC Den Bosch vol voor promotie. In de play-offs hoeven we voor niemand onder te doen. Laat Dordrecht maar komen. We kunnen elke tegenstander aan. Als we allemaal top zijn, hoeven we voor niemand bang te zijn."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.