FC Oss-clubicoon Marcel van der Sloot zet punt achter carrière

22 april 2014 om 18:24 • Aangepast 22 november 2020 om 00:53
nl
Marcel van der Sloot zet een punt achter zijn actieve voetbalcarrière. De voetballer speelt vrijdag zijn laatste wedstrijd in het shirt van FC Oss en in het betaald voetbal.
Profielfoto van
Geschreven door

Van der Sloot maakte in zijn carrière 58 treffers voor de club uit Oss en is daarmee topscorer aller tijden. Op Raymond Koopman (314 duels) en Dirk Schoofs (229 duels) na, speelde hij de meeste duels in het shirt van de Ossenaren. Vrijdag tegen Excelsior komt hij voor de 215e keer voor de club in actie.

Wachten op privacy instellingen...

In juni wordt Van der Sloot 34 jaar. Hij heeft zelf besloten dat hij niet nog een jaar betaald voetbal wil spelen. In totaal speelde hij zeven seizoenen in Oss. Daarnaast kwam hij ook in actie voor RBC Roosendaal, De Graafschap en FC Dordrecht. Nergens was hij echter zo succesvol én op zijn plek als bij FC Oss.
Nog geen huldigingVan der Sloot maakte zijn besluit pas na de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen bekend. Daardoor heeft hij nog geen huldiging gekregen. Het ligt voor de hand dat dit volgend seizoen alsnog zal gebeuren.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.