Art Rooijakkers blijft gezicht 'Wie is de Mol?' en verlengt contract bij AVROTROS

22 april 2014 om 21:55 • Aangepast 22 november 2020 om 00:53
nl
Art Rooijakkers heeft zijn contract met AVROTROS met twee jaar verlengd. Dat maakten de presentator uit Geldrop en de omroep dinsdag bekend. Rooijakkers zal de komende twee jaar het gezicht blijven van Wie is de Mol?. De presentator zegt met veel zin en nieuwsgierigheid uit te kijken naar de komende jaren bij de AVROTROS.
Profielfoto van
Geschreven door

Naast Wie is de Mol? presenteert Rooijakkers de programma's PopCafé en Cash op Zolder. Remco van Leen, directeur Media AVROTROS, is blij met de contractverlenging: “Art is een veelzijdig presentator. Net als de programma’s die hij presenteert is hij een belangrijke, vaste waarde geworden van AVROTROS. Wij zijn dan ook blij onze prettige samenwerking de komende twee jaar voort te zetten.”
'Veel verschillende dingen gedaan'Rooijakkers is op zijn beurt ook meer dan blij met de contractverlenging en kijkt uit naar de komende tijd. “De afgelopen jaren heb ik veel verschillende dingen gedaan bij de omroep: Ik heb met popmuzikanten aan tafel gezeten en met ex-beroepscriminelen in een park afgesproken, ik heb meegekeken bij repeterende Concertgebouworkestleden en met De Mol een tropisch eiland bezocht. Eind vorig jaar had ik ook de eer om namens Wie is de Mol? een Televizier-Ring in ontvangst te nemen in Carré."
[YouTube:body:http://youtu.be/okmgnl2c0X8]
Op gelijke hoogte met Angela GroothuizenDoor de contractverlenging wordt Art Rooijakkers een van de presentatoren die Wie is de Mol? het langst heeft gepresenteerd. Angela Groothuizen heeft vijf seizoenen de presentatie van het succesvolle spelprogramma voor haar rekening genomen, Art Rooijakkers tot nu toe drie seizoenen.App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.