Zus Rian opent kledingwinkel pal naast zaak Roy Donders in Tilburg

23 april 2014 om 21:52 • Aangepast 24 april 2020 om 12:03
nl
Stylist Roy Donders uit Tilburg breidt zijn winkelimperium flink uit. In het tweede seizoen van zijn realityserie 'Roy Donders: Meer dan stylist van het zuiden' is te zien dat het oude winkelpand te klein is geworden. En ook zus Rian blijkt in de tussentijd niet stil te hebben gezeten: ze opent haar eigen kinderkledingwinkel pal naast broer Roy.
Geschreven door

De glitters, pailletten en huispakken zijn vanaf dinsdag weer in volle glorie te bewonderen op RTL5. Het tweede seizoen van de serie over de modekoning uit Broekhoven laat zien hoe Roy zijn zangcarrière van de grond probeert te krijgen. En zijn winkel breidt hij uit, want al het succes vraagt om een groter pand.
Groot succesHet eerste seizoen van de serie heeft Roy niet alleen succes opgeleverd. Zijn bekendheid zorgde ook voor roddel en achterklap. Zo kwam de Tilburger meerdere keren in opspraak omdat hij zich zou hebben misdragen op door hem georganiseerde huispakkenparty's.
Iedereen leek iets van hem te willen. In serie twee komt dit succes ook ter sprake. "Het laat goed zien hoe je vanuit het niets een bekendheid wordt. De serie laat zien wat hdit met mij en mijn familie doet", vertelde Donders woensdag in RTL Boulevard.
Niet meer normaal over straatDe bekendheid van de familie Donders is inmiddels groot. Na het eerste seizoen zeggen vader Frans en moeder Nel ook niet meer over straat te kunnen zonder op de foto te worden gezet.
Direct naast de winkel van Roy opent zus Rian haar eigen kledingwinkel. Ze gaat met haar lijn verder dan alleen huispakken: kinderkleding met glitters moet het helemaal gaan worden in Broekhoven. Ook mannen kunnen zich verheugen op een creatie van Rian Donders.
"De ontwerpen heb ik zelf gemaakt", zegt Rian aan RTL Boulevard. Roy hoeft volgens haar niet te vrezen voor concurrentie. De twee winkels kunnen naast elkaar blijven bestaan.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.