Video

Filmpje van nieuwe kopschoppers in Eindhoven duikt op

25 april 2014 om 18:50 • Aangepast 24 april 2020 om 12:07
nl
Er is opnieuw een filmpje opgedoken van kopschoppers. Op de website van GeenStijl verscheen vrijdagochtend een filmpje waarop te zien is hoe twee mannen in elkaar worden getrapt. Het incident vond vermoedelijk plaats in de Edisonstraat in Eindhoven. Wanneer het filmpje is opgenomen en om wie het gaan, is nog niet duidelijk.
Geschreven door

Volgens GeenStijl zou het gaan om Turken die de confrontatie aangaan met Polen. Waarom er gevochten werd, is niet bekend. De politie vermoedt dat het gaat om een gevecht dat op 19 april plaatsvond. Om acht uur 's avonds kwam er bij de politie een melding binnen die veel lijkt op wat in het filmpje te zien is.
OnderzoekToen de politie arriveerde, waren de daders en slachtoffers nergens meer te bekennen. Ook werd er geen aangifte gedaan. Het filmpje en de melding zijn voor de politie reden om alsnog een onderzoek te starten. Zij vragen aan iedereen die informatie heeft en in het bijzonder de makers van het filmpje, om zich bij de politie te melden.
Brabantse kopschoppersHet is niet de eerste keer dat Brabant te maken heeft met kopschoppers. Na de mishandeling op de Vestdijk in Eindhoven in 2013 waren er ook kopschoppers in Breda en Valkenswaard.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.