Den Bosch wint derby van Helmond Sport en plaatst zich voor tweede ronde play-offs

26 april 2014 om 00:43 • Aangepast 24 april 2020 om 12:09
De derby tussen Helmond Sport en FC Den Bosch is met 1-2 gewonnen door de Bosschenaren. Door die overwinning mogen de Bosschenaren de eerste ronde van de play-offs overslaan.

Helmond Sport ging met een 1-0 voorsprong de rust in, maar moest na de thee het hoofd buigen voor de bezoekers, 1-2.
Bakx en QuekelHelmond kwam in de 37e minuut op voorsprong door een treffer van Kenny Teijsse. In de tweede helft trok FC Den Bosch de wedstrijd naar zich toe. Istvan Bakx en Erik Quekel zorgden voor de 1-2 overwinning.
In de play-offs speelt FC Den Bosch op 8 en 11 mei tegen Excelsior. De Bosschenaren spelen de eerste wedstrijd thuis.