PSV/FC Eindhoven verliest van titelkandidaat FC Twente

25 april 2014 om 22:18
PSV/FC Eindhoven is vrijdagavond in Enschede tegen een ruime 4-1 nederlaag aangelopen tegen FC Twente. De thuisploeg lijkt met Standaard Luik de belangrijke kandidaat voor het kampioenschap in de BeNe Lague

De thuisploeg was in de eerste helft het meest doeltreffend. Vooral Ellen Jansen had het vizier goed afgesteld. Met twee doelpunten (20e en 42e minuut) zette ze FC Twente halverwege op een 2-0 voorsprong.
Hoop op gelijkmakerKort na de hervatting  vond PSV/FC Eindhoven weer aansluiting. Daniëlle van de Donk benutte een strafschop. PSV/FC Eindhoven mocht even hopen op een gelijkmaker, maar een prachtige vrije trap van Jill Roord maakte een eind aan alle Eindhovense illusies, 3-1. In de laatste minuut voegde Anouk Dekker daar nog een vierde treffer aan toe.