Bryan Ruiz over toekomst PSV: ‘De club wil heel graag dat ik blijf’

27 april 2014 om 21:10 • Aangepast 22 november 2020 om 00:48
nl
PSV zou volgend seizoen dolgraag een beroep willen doen op de diensten van huurling Bryan Ruiz. Dat vertelde de aanvaller zondag aan FOX Sports. Ruiz gaf al eerder aan dat hij een langer dienstverband bij PSV wel ziet zitten. "Er is zeker een kans dat ik blijf."
Profielfoto van
Geschreven door

Voor de sterspeler staat er echter nog niets vast. "Ik weet het niet. Ik wil het seizoen goed afmaken en de volgende wedstrijd winnen. We zien het wel", aldus Ruiz. "Ze willen wel echt graag dat ik blijf."
Ruiz gaf eerder al aan dat hij een langer dienstverband bij PSV niet uitsluit. De Costa Ricaan heeft het naar zijn zin bij de club. "Ze hebben een nieuw project voor volgend seizoen om kampioen te worden en een sterker elftal neer te zetten. Daar zou ik wel deel van uit willen maken", bekende hij.

Wachten op privacy instellingen...

Contract bij FulhamDe aanvaller heeft naar eigen zeggen een aantal opties. "Ik heb bij Fulham nog een contract voor een jaar, het is afwachten wat zij willen." Tegen bekerwinnaar PEC Zwolle maakte Ruiz de winnende treffer. PSV koerst daardoor af op rechtstreekse kwalificatie voor de Europa League.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.