Sport maandag: Schaars traint weer, Van Poppel vervangt Schleck en Badr Hari niet naar Eindhoven

28 april 2014 om 14:21
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met onder andere aandacht voor Stijn Schaars, wielrenner Danny van Poppel en kickbokser Badr Hari.
Geschreven door

Stijn Schaars traint weer meeStijn Schaars heeft maandag de training hervat bij PSV. De middenvelder ontbrak de laatste weken vanwege een knieblessure. Hij is mogelijk op tijd fit voor de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen, zaterdag tegen NAC Breda. In dat duel kan de formatie uit Eindhoven zich rechtstreeks plaatsen voor de Europa League.
Van Poppel van start in RomandiëDe Luxemburgse wielrenner Andy Schleck gaat dinsdag niet van start in de Ronde van Romandië. Zijn ploeg Trek laat weten dat Schleck nog te veel hinder ondervindt van de knieblessure die hij vorige week opliep bij een val in de Amstel Gold Race. Moergestelnaar Danny van Poppel is aangewezen als vervanger.
Badr Hari niet naar EindhovenKickbokser Badr Hari zal 17 mei niet te zien zijn tijdens de A1 World Combat Cup in Eindhoven. Badr Hari heeft zijn contract met de organisatie beëindigd. Dat liet zijn advocaat maandag desgevraagd weten aan het Eindhovens Dagblad. De evenementenvergunnning van de gemeente Eindhoven vroeg om toestemming van de Federatie Oosterse Gevechtskunsten (FOG), maar dat wilde de FOG niet geven.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.