Man in auto getrokken, mishandeld en beroofd van telefoon en portemonnee in Breda

28 april 2014 om 19:28 • Aangepast 24 april 2020 om 12:14
nl
Een 21-jarige man is maandagmiddag in Breda door drie mannen in een auto getrokken, mishandeld en beroofd van zijn telefoon en portemonnee. In Molenschot wist het slachtoffer uit de auto te ontsnappen. De politie hield later op de middag twee verdachte mannen (24 en 27) aan.
Geschreven door

Het slachtoffer is een inwoner van de gemeente Drimmelen. Hij verklaarde aan de politie dat hij bij het Wilhelminapark in Breda in de auto werd getrokken. Toen hij in Molenschot uit de wagen wist te ontkomen, sloeg hij daar alarm bij een golfclub aan de Veenstraat.
Parkeergarage HoutmarktpassageEven later zagen agenten in Breda de wagen rijden waarin het slachtoffer was ontvoerd. De 21-jarige man had aan de politie een beschrijving van het voertuig doorgegeven.
De agenten zagen dat de auto de parkeergarage van de Houtmarktpassage inreed. De bestuurder, een 27-jarige Bredanaar, werd aangehouden. Verder zat er niemand in de wagen.
Tweede verdachteOm vier uur 's middags werd een tweede verdachte, een 24-jarige Bredanaar, op de Bergschot in zijn woonplaats in de kraag gevat. Hij zat alleen in een andere auto.
Beide voertuigen zijn in beslag genomen. De politie stelt een onderzoek in.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.