Zwemmer Jasper van Mierlo gaat tijdelijk trainen bij Italiaanse trainer Andrea Di Nino

28 april 2014 om 22:10 • Aangepast 24 april 2020 om 12:14
nl
Sprintkanon Jasper van Mierlo uit Budel gaat tijdelijk trainen in Italië. De zwemmer die Nederlands kampioen is op de 50 vrij lange baan gaat tijdelijk trainen bij de Italiaanse trainer Andrea Di Nino.
Geschreven door

In de internationale zwemwereld staat trainer Andrea Di Nino en zijn team zeer hoog aangeschreven. Di Nino traint niet een nationale selectie of een vereniging, maar louter en alleen profs die hij wel of niet toelaat tot zijn Andrea di Nino project. In het kort het ADN swimteam.
Wereldtoppers De Italiaan heeft wereldtoppers in zijn team als: Andrey Govorov, Evgeny Korotyshkin en Sergey Fesikov. De zwemmer uit Budel kan zich tijdelijk aansluiten bij het Italiaanse team om zich voor te bereiden op de KNZB Challenger. Een wedstrijd die op 11 en 12 juli wordt gehouden in Dordrecht. Het is voor Van Mierlo de laatste kans om zich te plaatsen voor de Europese Kampioenschappen in Berlijn.
ZwemprikkelIn Italië zoekt Van Mierlo een extra en noodzakelijke prikkel om een goede 50 meter en 100 meter vrije slag te zwemmen tijdens de Challenger in Dordrecht. Met deze zwemmers zal hij stevig worden uitgedaagd tijdens trainingen en testwedstrijden. Daarmede wordt tevens een prikkel  gecreëerd voor de noodzakelijke wedstrijdhardheid.
De tijdelijke overstap naar Italië is in goed overleg gegaan met zijn huidige zwemcoach Christiaan Sloof.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.