Philips verlicht groot deel van de WK-stadions

29 april 2014 om 12:50
nl
Philips levert de veldverlichting voor vijf van de twaalf stadions die deze zomer gebruikt worden tijdens het WK voetbal in Brazilië. Daaronder is ook de Arena Fonte Nova in Salvador, waar het Nederlands elftal op 13 juni zijn eerste groepswedstrijd speelt tegen Spanje. Dat maakte het technologieconcern dinsdag bekend.
Geschreven door

Philips verlicht verder de speelvelden van de WK-stadions in Fortaleza, Cuiaba, Curitiba en Natal. In verscheidene andere stadions wordt ook verlichting geleverd maar dan van bijvoorbeeld de buitenmuren, de spelerstunnel of de kleedkamers. In totaal hangen straks in negen van de twaalf WK-stadions lampen van Philips.
Vlaggenprojecties van PhilipsIn het beroemde Maracana-stadion heeft Philips led-verlichting geïnstalleerd waarmee de kleuren van de nationale vlaggen van de spelende teams op het dak kunnen worden geprojecteerd.
Het voetbalstadion in Rio de Janeiro is het grootste ter wereld. Op 13 juli wordt er de WK-finale gespeeld. Wat de opdrachten opleveren, is niet bekend.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.