‘Pasjes van vermiste Hanno van Mil al weken niet gebruikt’

29 april 2014 om 15:29 • Aangepast 24 april 2020 om 12:16
nl
De vermiste oud-Tilburger Hanno van Mil (47) heeft de bankpasjes in zijn portemonnee sinds zijn verdwijning niet meer gebruikt. Dat meldt de politie dinsdag aan opsporingsprogramma Vermist.
Geschreven door

Het is nog steeds een raadsel wat er op vrijdag 11 april met Van Mil is gebeurd. Die dag vertrok hij vanuit Amersfoort in zijn grijze Volkswagen Passat via de N227 naar een conferentiecentrum bij Austerlitz voor een trainingsdag van zijn werk. Sindsdien is er niets van hem vernomen.
'Misdrijf staat onderaan het lijstje'Het enige en laatste spoor is zijn auto, die op een parkeerplaats bij de pyramide van Austerlitz werd aangetroffen. De auto was niet afgesloten, met de sleutels in het contact en Van Mils laptop en mobieltje er nog in. Van Mil had zijn portemonnee met pasjes bij zich, maar daarmee zijn sinds zijn verdwijnen geen betalingen meer gedaan.
De mogelijkheid van een misdrijf staat onderaan het lijstje, daar zijn namelijk geen aanwijzingen voor, zegt de politie. Zondag werd er onder andere in Eindhoven en Tilburg geflyerd door vrijwilligers. Vrienden en bekenden van Van Mil zochten eerder al in Tilburg naar hem.
SignalementVan Mil heeft blond haar, een fors postuur, is 1.97 meter lang en hij draagt een bril. Bij zijn verdwijning droeg hij een zwarte pantalon, rode blouse en een zwart colbert.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.