Bosschenaar (19) zwaar mishandeld door jonge scooterrijder, politie zoekt getuigen

29 april 2014 om 18:02
nl
Een 19-jarige Bosschenaar is vrijdagavond rond halfnegen in de Copernicuslaan in Den Bosch zwaar mishandeld door een onbekende scooterrijder. Het slachtoffer brak zijn kaak op twee plaatsen. De politie zoekt getuigen van het misdrijf.
Geschreven door

De Bosschenaar stond met zijn scooter stil in een parkeervak in de laan, toen voor hem een andere scooter stopte. Daarop zaten een jongen en een meisje.
Toen de jonge Bosschenaar wilde wegrijden, stond de jongen plots voor hem en stompte hij hem met volle kracht tegen zijn gezicht.
Meteen geopereerdDe Bosschenaar reed direct naar het ziekenhuis en werd meteen geopereerd. Behalve een gebroken kaak liep hij een gescheurde lip op en mist hij nu drie tanden. Mogelijk blijft een deel van zijn kaak blijvend gevoelloos.
Artsen vermoeden dat de dader een boksbeugel heeft gebruikt.
SignalementDe jongen en het meisje reden op een oranjezwarte Peugeot Speedfight 3 Darkside. De jongen is blank en is ongeveer 16 jaar. Hij droeg een lange zwarte jas met een bontkraag en zwarte Nike-schoenen. Verder droeg hij een zwart petje, ook van het merk Nike.
Het meisje zou ongeveer van dezelfde leeftijd zijn. Ze is blank en heeft lange, blonde haren. Ze droeg een roze jasje.
Zoektocht naar getuigenDe politie roept getuigen op zich te melden. Onderweg naar het ziekenhuis heeft het slachtoffer van twee Turkse of Marokkaanse mannen in de Kamerlingh Onnesstraat een doek gekregen om het bloeden te stelpen. Hen wordt met name gevraagd zich te melden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.