Sport woensdag: Bennett uitgeschakeld op EK squash, Van Hooijdonk weg bij Feyenoord

30 april 2014 om 12:21
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met aandacht voor onder andere squasher Dylan Bennett, NAC-voetballer Rydell Poepon en oud-voetballer Pierre van Hooijdonk.
Geschreven door

Bennett uitgeschakeld met OranjeEindhovenaar Dylan Bennett is met het Nederlands squashteam uitgeschakeld tijdens het EK in het Italiaanse Riccione.  Oranje verloor woensdag de eerste twee groepswedstrijden. Het werd 0-4 tegen Frankrijk en 1-3 tegen Duitsland. Bennett kwam beide wedstrijden in actie. Tijdens het duel met Frankrijk verloor Bennett met 5-11, 1-11 en 5-11 van Gregoire Marche. Tijdens de confrontatie met Duitsland was hij niet opgewassen tegen Rudo Rohrmüller: 8-11, 6-11 en 0-11. 
PoeponRydell Poepon van NAC Breda heeft tegen RKC een gekneusde rib opgelopen. Het is daarom zeer onwaarschijnlijk dat hij zaterdag speelt in de wedstrijd tegen PSV.
Van HooijdonkPierre van Hooijdonk uit Breda stopt bij Feyenoord als trainer/coach van het beloftenteam. Dat meldt de oud-spits op Twitter. Van Hooijdonk kan zijn werk bij Feyenoord niet meer combineren met zijn overige werkzaamheden. Hij wil wel bij Feyenoord betrokken blijven, maar niet in een officiële functie.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.