Video

Eindhovenaar Patrick Wuijts uitgeroepen tot beste SEAT-monteur ter wereld

30 april 2014 om 20:53 • Aangepast 22 november 2020 om 00:46
nl
Eindhovenaar Patrick Wuijts is in Spanje uitgeroepen tot de beste SEAT-automonteur ter wereld. De monteur is werkzaam bij SEAT-dealer Verdaat. HIj deed mee aan het vijftiende internationale evenement SEAT Top Service People in Barcelona.
Profielfoto van
Geschreven door

In Barcelona nam hij het op tegen collega’s uit 24 landen. Hij was met drie Nederlandse collega’s aanwezig op het evenement.
Wuijts nam deel aan een wedstrijd die bestond uit drie onderdelen: een toets over het automerk, een toets over hun specialiteiten en een praktijktoets. “Het was erg spannend, maar we zijn trots dat Wuijts wereldkampioen is geworden”, laat Verdaat op de website weten.

Wachten op privacy instellingen...

'Enorme prestatie'Het Nederlandse team eindigde als geheel als tweede. "Als team de tweede plek veroveren vóór landen als Duitsland, Engeland en Italië, dat is echt een enorme prestatie”, weet de Eindhovense dealer.
Wuijts is al meer dan zeventien jaar werkzaam bij SEAT-dealer Verdaat in Eindhoven. Sinds 1986 is Verdaat dealer voor Eindhoven en omstreken, zowel voor particulieren als voor zakelijke rijders.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.