‘PSV spreekt selectiespelers aan op slappe houding tijdens kinderdag’

1 mei 2014 om 02:52 • Aangepast 22 november 2020 om 00:45
nl
De technische staf van PSV heeft dinsdag de spelersgroep aangesproken op de 'ongeïnteresseerde' en 'slappe' houding tijdens de jaarlijkse Phoxy Dag. Dit is een speciale dag voor de jongste fans van de club. Dit meldt Voetbal International.
Profielfoto van
Geschreven door

Er zouden na de dag verschillende klachten van ouders zijn binnengekomen. PSV zou die klachten erg serieus nemen. "De mensen die de klachten hebben gedeponeerd, hebben een persoonlijk antwoord gehad", weet clubwatcher Thijs Slegers.
PSV steekt de hand in eigen boezem, vertelt de verslaggever. "PSV neemt de kritiek serieus, getuige de bemoeienis van voorzitter Tiny Sanders en de speech van coach Ernest Faber." Zij hebben de spelers op hun verantwoordelijkheid richting de jonge fans gewezen.

Wachten op privacy instellingen...

Stel ongemotiveerde spelersOm welke spelers het gaat, is niet bekend. "Ze waren niet allemaal ongeïnteresseerd, maar het waren er wel teveel", vertelt Slegers. Eén van de klachten verscheen in het Eindhovens Dagblad.
Een moeder van een zevenjarige PSV-supporter sprak van 'een stel ongemotiveerde, ongeïnteresseerde spelers'. "Wat een anticlimax! Geen gezwaai, totaal geen enthousiasme", schreef ze aan de krant.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.