Video

Supportersvereniging PSV kiest voor dialoog

2 mei 2014 om 13:32
nl
De Supportersvereniging PSV maakt zich grote zorgen over de aanhoudende tegenvallende prestaties. Dat meldt de grootste fanclub van de huidige nummer vier op haar website. De Supportersvereniging PSV reageert hiermee op het statement dat andere fangroeperingen van PSV donderdagavond gezamenlijk naar buiten brachten.
Geschreven door

Zij eisen het vertrek van technisch manager Marcel Brands en willen dat coach Phillip Cocu een stapje terug doet voor een ervaren hoofdtrainer. Na het zesde seizoen op rij zonder landstitel hebben vooral de supporters van de harde kern het geduld met de clubleiding verloren.
Eerst pratenDe Supportersvereniging PSV heeft begrip voor de boosheid en frustraties van de fans.
"We zijn langzaam afgegleden naar een niveau dat niet bij een topclub past. Dit signaal hebben wij ook vaak laten horen. In een recent gesprek met commissaris Hans van Breukelen hebben wij onze zorgen overgebracht. Er is afgesproken om na dit seizoen om tafel te gaan met de directie en raad van commissarissen. Wij zijn uiteraard benieuwd naar wat er gaat gebeuren om het tij te keren. De punten uit het statement zullen worden meegenomen.''

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.