Koppel schopt en slaat medewerkster in gemeentehuis Oosterhout in bijzijn van kinderen

2 mei 2014 om 15:16
nl
Een man en vrouw hebben donderdagmiddag een gemeentemedewerkster in het gemeentehuis van Oosterhout mishandeld in het bijzijn van kinderen. De medewerkster werd aan haar haren getrokken, geschopt en geslagen. De gemeente heeft aangifte gedaan van mishandeling en vernieling.
Geschreven door

De mishandeling vond plaats in de publiekshal in het gemeentehuis. De medewerkster sociale zaken had een afspraak met haar cliënt over een uitkering. Het stel kon zich tijdens het gesprek niet meer beheersen en werd gewelddadig.
Eerst begon de vrouw de medewerkster te mishandelen en later begon ook haar vriend te slaan. Medewerkers van het gemeentehuis hebben de man naar buiten gewerkt. Hij smeet daarna nog een fiets van een bezoekster tegen de pui van het gebouw. Zijn vrouw liep met de kinderen naar buiten.
'Ik neem dit heel hoog op'De politie kwam snel ter plaatse en sloot de publiekshal tijdelijk af. Het stel was toen al weg. Later op de dag heeft de vrouw zich op het politiebureau gemeld. Ze is aangehouden. Kort daarna werd ook haar vriend opgepakt.
Burgemeester Stefan Huisman is geschrokken van de mishandeling. "Ik neem dit heel hoog op", laat hij weten. "Onze medewerkers moeten hun werk veilig kunnen doen. Iedereen die deze veiligheid in gevaar brengt, zal zich hiervoor moeten verantwoorden. Daarom doet de gemeente aangifte."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.