Video

Jordy Buijs over contractverlenging bij NAC Breda: 'Ik heb drie goede jaren gehad, dus waarom niet?'

2 mei 2014 om 15:49 • Aangepast 24 april 2020 om 12:23
nl
NAC-speler Jordy Buijs heeft volgende week een gesprek met de clubleiding over zijn toekomst bij de Bredase club. De verdediger wil vooral weten wat NAC volgend seizoen te bieden heeft op sportief vlak. Het contract van Jordy Buijs loopt aan het einde van dit seizoen af en NAC wil dit graag verlengen. "Ik heb drie goede jaren gehad bij NAC, dus waarom niet."
Geschreven door

De intentie van Buijs om in Breda te blijven is aanwezig. Toch zal veel, zo niet alles, afhangen van het gesprek dat hij met technisch directeur Graeme Rutjes gaat voeren.
Voorwaarde voor Buijs is dat er volgend jaar een goed elftal staat bij NAC. Er moet voldoende perspectief zijn om niet weer degradatievoetbal te spelen.
Interesse van ADODaarnaast heeft hij ook andere opties voor volgend seizoen, waaronder ADO Den Haag. "Ja, er zijn andere clubs die zich bij mijn zaakwaarnemer hebben gemeld. Maar de belangstelling is nu niet belangrijk. Het is nu nog één wedstrijd vlammen met z'n allen en de focus staat dus op PSV. Daarna kijken we verder."


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.