Rapper Ismo heeft niks tegen homo's, maar z'n vrienden wel...

2 mei 2014 om 23:36 • Aangepast 24 april 2020 om 12:25
nl
Rapper Ismo uit Breda zorgde de afgelopen dagen voor behoorlijk wat ophef vanwege zijn nummer Eenmans. In dat nummer rapt hij onder meer dat hij 'flikkers geen hand geeft', maar volgens de rapper heeft hij helemaal niks tegen homo's. Z'n vrienden denken daar daarentegen heel anders over...
Geschreven door

Dat blijkt uit een filmpje van PowNews.
'Van de planeet donderen'Tegenover PowNews zegt de rapper uit de Bredase wijk De Heuvel: "Ik heb niks tegen homo's en ik heb niks met homo's."
Vervolgens schreeuwen een aantal vrienden van hem dat ze wél homo's haten. "Kankerhomo's. Dat jullie allemaal van de planeet donderen. Wat komen jullie eigenlijk doen?"
[youtube:body:https://www.youtube.com/watch?v=2PYGvwcudBU]
'Verkeerd geïnterpreteerd'Ismo, die in het echt Ismael Houllich heet, zei eerder al tegen Omroep Brabant dat zijn woorden verkeerd geïnterpreteerd worden. "Ik bedoel met 'flikkers' helemaal geen homoseksuelen en met 'joden' lang niet alle joden. Mijn echte fans weten dat.
"Ik word door veel mensen racist genoemd, terwijl ik dat helemaal niet ben."
Aangifte tegen IsmoActievoerder Lars Hobma (19) is vrijdagochtend bij de politie in Breda langsgeweest om aangifte te doen tegen Ismo. Na het bekendmaken van de aangifte kreeg de initiatiefnemer van actiegroep Bredaas Belang tientallen bedreigingen binnen.
De politie wil vanwege de privacy niets zeggen over aangiftes tegen rapper Ismo. Naar eigen zeggen heeft de rapper vrijdagavond bezoek gehad van de politie.[tweet:body:https://twitter.com/Ismo_Music/status/462275366481301504][youtube:body:https://www.youtube.com/watch?v=frTkFOPZfiE]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.