Ireen Wüst onderhandelt met schaatsploeg Team Continu van Timmer en Romme

3 mei 2014 om 08:56
nl
Schaatsster Ireen Wüst uit Goirle kan komend seizoen zomaar uitkomen voor Team Continu, de schaatsploeg van de coaches Marianne Timmer en Gianni Romme. Beide partijen zijn met elkaar in onderhandeling en vertrouwen op een goede afloop. Dat meldt De Telegraaf zaterdag.
Geschreven door

Op 8 mei staat het eerste trainingskamp van de schaatsploeg op het programma. "Tegen die tijd willen we het wel rond hebben", meldt Rudwin Pieete van Team Continu. Wüst bevestigt de gesprekken met de schaatsploeg. "We zijn inderdaad in gesprek", laat ze weten.
De succesvolle olympiër zegt dat ze meerdere lijntjes open heeft. "Daar zitten echter geen andere bestaande ploegen bij", aldus Wüst, die nog niet uitsluit of ze verder gaat met coach Kemkers. "We hebben nog wel veel contact met elkaar."
Financiële voorwaardenVolgens onderhandelaar Pieete willen Wüst, Timmer en Romme komend seizoen graag met elkaar samenwerken. Er wordt momenteel onderhandeld over de financiële voorwaarden tussen Continu en Patrick Wouters van den Oudenweijer, de manager van de Goirlese.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.