Video

Bizarre aanrijding op A58 Breda na ruzie in café: drie gewonden en twee aanhoudingen

4 mei 2014 om 22:35 • Aangepast 22 november 2020 om 00:42
nl
Bij een botsing op de snelweg A58 bij Breda zijn zondagavond drie gewonden gevallen. Rond tien over acht kwamen twee auto's met elkaar in botsing bij een bushalte langs de snelweg, waarbij de ene wagen onder de andere terechtkwam. De ene wagen is bewust op de andere ingereden. Na de aanrijding werd een 41-jarige man mishandeld. De politie heeft twee mensen aangehouden.
Profielfoto van
Geschreven door

Volgens de politie was er kort voor de aanrijding, rond acht uur, ruzie ontstaan tussen twee partijen bij café De Kwast in Sint Willebrord. Daarbij werd een 49-jarige man uit Rucphen mishandeld. Een vrouw hield een handdoek tegen zijn hoofd, volgens omstanders zou het slachtoffer door een man met een fles geslagen zijn.

Wachten op privacy instellingen...

Achtervolging op A58Na de ruzie zouden de twee partijen zijn vertrokken in twee wagens. Bij de bushalte langs afslag Liesbos op de A58 is de ene wagen vervolgens bewust op de andere ingereden.

Wachten op privacy instellingen...

In de ene auto zat een 41-jarige man uit Sint Willebrord en in de andere auto zaten een 33-jarige Tilburger met zijn vader en moeder (52 en 54 jaar) en een 26-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats.
41-jarige man mishandeldDe 41-jarige man uit Sint Willebrord is ter plekke mishandeld. De 33-jarige Tilburger en de 26-jarige man werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De overige betrokkenen werden naar ziekenhuizen vervoerd. Hoe zwaar hun verwondingen zijn is nog niet duidelijk. Maandag lagen de slachtoffers nog in het ziekenhuis.

Wachten op privacy instellingen...

Er wordt nog onderzocht of de man van 41 jaar oud met een wapen is mishandeld.
'Vrouw aan het bevallen'Meerdere ooggetuigen zouden vlak na het ongeluk een vrouw hebben gezien die langs de kant van de weg aan het bevallen was. Kort daarna zou ze zijn overgebracht naar een toegesnelde ambulance. De politie heeft dit zondagavond niet kunnen bevestigen. Wel zou een vrouw korte tijd langs de kant van de weg hebben gezeten.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

'Explosieve sfeer'Vlak na de botsing kwam veel politie ter plekke om de orde te handhaven. Volgens een fotograaf ter plaatse hing er een 'explosieve sfeer'. Na het ongeval is de ruzie tussen de inzittenden van de twee wagens doorgegaan op de weg.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.