Gewapende overval cafetaria Ridderhof Oosterhout in Bureau Brabant

5 mei 2014 om 13:58
nl
Bureau Brabant besteedt maandagavond onder andere aandacht aan de gewapende overval op cafetaria Ridderhof in Oosterhout. De naar verluidt jonge overvallers sloegen dankzij het kordate optreden van de eigenaren op de vlucht, maar lieten het personeel geschrokken achter.
Geschreven door

De overval vond begin februari plaats. Een Chinees echtpaar was in de cafetaria aan het werk toen de overvallers binnenstormden. Eentje richtte een pistool op de eigenaar. Volgens de politie zorgde vermoedelijk kordaat optreden van het echtpaar ervoor dat ze zonder buit vluchtten. "De politie heeft een aantal mogelijke aanknopingspunten die zij graag met de kijkers wil delen."
Overvaller teistert tankstationsHet Brabantse opsporingsprogramma staat maandagavond verder stil bij een overvaller die vermoedelijk meerdere benzinestations in Eindhoven teisterde.
Dat gebeurde in april. De overvaller was dusdanig op dreef dat hij in één week zelfs twee keer toesloeg bij dezelfde benzinepomp, de Texaco aan de Boutenslaan.
Beroving hoogbejaarde vrouwOok vraagt Bureau Brabant aandacht voor een bejaarde vrouw die door een groep werd beroofd op het station in Eindhoven. De 80-jarige vrouw kocht samen met haar man treinkaartjes bij een automaat in de hal toen ze op dat moment werd begluurd door twee mannen.
Dat tweetal stal later met nog twee mannen de portemonnee van de vrouw. Dat gebeurde toen de vier de vrouw wilden helpen met haar koffer.
Heer blijkt diefTenslotte heeft ook een 'attente' man in Breda een plekje verdiend in Bureau Brabant. De lange man stond in een parfumerie in Breda en bleek een echte heer. Hij liet een 81-jarige vrouw voorgaan bij de kassa. Het leek in eerste instantie een galant gebaar, maar later bleek het een doordachte truc.
Hij keek namelijk haar pincode af, waarna hij later haar portemonnee uit haar tas grist om haar geld afhandig te maken. Met het geld ging hij shoppen bij een exclusieve modezaak.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.