Dronken Tilburger stapt achter stuur direct na krijgen rijverbod op politiebureau

5 mei 2014 om 16:43
nl
Een dronken automobilist stapte zondagavond weer achter het stuur, direct nadat hij op het politiebureau een rijverbod had gekregen vanwege rijden onder invloed. Agenten zagen de 52-jarige Tilburger wegrijden bij het bureau en hielden hem voor de tweede keer die avond aan.
Geschreven door

De eerste keer werd hij opgepakt op de Langenbergseweg in Gilze. Zijn auto slingerde van de ene kant naar de andere kant van de weg.
Nauwelijks uit autoDe Tilburger was volgens de politie zo dronken dat hij zelf nauwelijks uit zijn auto kon stappen. Hij moest mee naar het bureau. Daar bleek dat hij een promillage had van bijna 2,30 terwijl 0,54 de wettelijk toegestane grens is.
Rijverbod van twaalf uurDe Tilburger kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van twaalf uur, maar werd dus meteen weer opgepakt omdat hij wegreed bij het bureau. Hij kreeg een tweede proces-verbaal voor rijden onder invloed.
Verder wordt hem ten laste gelegd dat hij autoreed terwijl zijn rijbewijs was ingevorderd en dat hij achter het stuur zat tijdens een rijverbod.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.