Video

Twee nieuwe arrestaties in zaak bizarre aanrijding op A58 na ruzie bij café

5 mei 2014 om 19:50 • Aangepast 24 april 2020 om 12:29
nl
De politie heeft maandag twee extra verdachten opgepakt na de bizarre aanrijding bij een bushalte langs de A58. Die opzettelijke aanrijding gebeurde na een ruzie bij café De Kwast in Sint Willebrord.
Geschreven door

Het gaat om de vader en moeder van de Tilburger die al vast zat. In totaal zijn er vijf verdachten. Één van hen ligt nog gewond in het ziekenhuis.
Slachtoffer bij café geen verdachteZondagavond mondde een vechtpartij bij het café in Sint Willebrord uit in een achtervolging op de A58. De 49-jarige man uit Rucphen die bij het café werd geslagen met een fles is inmiddels uit het ziekenhuis. De politie ziet hem niet als verdachte.
Na de mishandeling gingen de daders ervandoor met de auto. De 41-jarige broer van het slachtoffer ging de verdachten achterna en reed bewust op ze in bij de bushalte.
Gebroken been en losse tandenNa de aanrijding werd de 41-jarige man ook mishandeld. Hij ligt nog in het ziekenhuis met een gebroken been en losse tanden. De politie denkt dat deze verwondingen gevolg zijn van de mishandeling en niet van de aanrijding. Ook deze man is verdachte in de zaak.
De politie onderzoekt nog of de Willebrorder is mishandeld met een wapen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.