Technische staf RKC Waalwijk helpt fans die donderdag vrij willen voor play-offwedstrijd

5 mei 2014 om 17:07 • Aangepast 24 april 2020 om 12:29
nl
Wie donderdag moet werken, maar liever naar de wedstrijd De Graafschap - RKC Waalwijk wil, krijgt de steun van de technische staf van RKC Waalwijk. De ploeg heeft een brief op de site gezet waarin werkgevers gevraagd wordt om de voetbalfan vrij te geven.
Geschreven door

Erwin Koeman, Roy Hendriksen, Rob Maas en Ed de Goeij doen in de brief [PDF] een goed woordje voor werknemers die graag naar de wedstrijd willen.
Ze vragen werkgevers om fans donderdag een paar uurtjes eerder vrij te geven, zodat ze om 16.00 uur kunnen verzamelen. Als supporters dat graag willen, hoeven ze alleen de brief maar uit te printen en aan hun baas te geven.'Er zijn maandagmiddag al mensen bij het stadion geweest om een kaartje te kopen voor de wedstrijd van donderdag. Die supporters weten zeker dat hun baas morgen ja zegt,' aldus woordvoerder Dick Teunen van RKC Waalwijk.
Tegenprestatie: extra hard werkenRKC Waalwijk vindt dat werknemers daar wel wat tegenover moeten stellen: "Uw werknemer maakt dat, daar hebben wij alle vertrouwen in, de komende periode dubbel en dwars goed door extra hard zijn best te doen!", zo staat te lezen in de brief.
RKC Waalwijk begint donderdag aan de nacompetitie. De Waalwijkers zijn als nummer zestien van de eredivisie gekoppeld aan De Graafschap. RKC begint donderdag met een uitwedstrijd. .Ze hopen dat er een paar honderd supporters meegaan en dat er een hoop werkgevers zijn die coulant zijn. Zondag is de return in Waalwijk.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.