Nieuwe winkel Roy Donders opent 17 mei naast worstenbroodjesbakker: ‘We gaan elkaar versterken’

5 mei 2014 om 20:28 • Aangepast 24 april 2020 om 12:30
nl
Het geluk lacht Roy Donders toe. Eerst een nieuwe vriend, en over anderhalve week een gloednieuwe winkel. Op 17 mei zal het nieuwe pand aan de Pater van den Elzenplein in Tilburg geopend worden. Dat bevestigt bakker Ruud Smolders, zijn aankomende buurman en tevens de uitvinder van het worstenbroodje met spek.
Geschreven door

Het mag geen toeval heten dat de Stylist van het Zuiden zijn nieuwe zaak naast de bakker vestigt. Sinds het televisieprogramma zijn de 'Roykes', worstenbroodjes met katenspek, niet aan te slepen bij de Tilburgse bakker. "We zullen elkaar zeker gaan versterken. Dit is een zegen voor beide winkels", laat Smolders tevreden weten.
'Meer allure'Het management van de verliefde Donders liet begin mei weten dat de Tilburgse stylist ging verhuizen naar een groter winkelpand. Het nieuwe pand heeft volgens de makelaar 'meer allure' en is gevestigd op 'een echt winkelpleintje'.
Daar is Smolders het mee eens. "Het is een grote winkel waar Roy en zijn zus Rian nog beter uit de voeten kunnen."
Rojami's en Rijami'sDe winkel behoudt met Rojami's dezelfde naam. Wel komt er een meisjeshoek onder leiding van zus Rian met de naam 'Rijami's. "De eerste kassabon voor de nieuwe winkel is geprint", laat ze trots weten op haar Facebookpagina. Smolders kan niet wachten als het zover is. "We zullen met z'n allen dit plein eens flink op de kaart zetten", vertelt hij.
Roy Donders was maandag niet bereikbaar voor commentaar.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.