Aanhouding Koen B. na dood Juliette heeft ‘behoorlijke impact’ bij zijn voetbalclub RKSV Heeze

28 oktober 2014 om 22:17
nl
De dood van Juliette Bouhof (17) uit Geldrop heeft een behoorlijke impact gehad bij voetbalclub RKSV in Heeze. Een lid van de club, Koen B., is als verdachte aangehouden.
Geschreven door

"Het is een hele hechte club. We zorgen dat clubleden die erover willen praten, een luisterend oor vinden", zegt bestuurslid Peer Vertogen van RKSV.
Dood JulietteDe 22-jarige Koen B. uit Heeze zit vast voor de dood van de 17-jarige Juliette Bouhof uit Geldrop. B. werd zondagavond aangehouden, hij meldde zichzelf op het politiebureau.
Juliette werd eerder die avond dood gevonden aan de Vestdijk in Eindhoven. Juliette en B. zijn samen nog te zien op bewakingsbeelden van De Lage Landen.
Team Koen B.Hoe de gebeurtenissen aankomen in het team van Koen B., weet Vertogen niet: "Deze week is er nog een bijeenkomst met dat team, dan praten we er verder over."
Ook wil Vertogen niets zeggen over Koen B. zelf: "Dat is niet de taak van het bestuur nu, wij willen betrokkenen vooral een luisterend oor bieden."
De aanhouding van B. heeft volgens Vertogen vooralsnog geen gevolgen voor wedstrijden en trainingen die gepland staan.
Meer informatie over de zaak rondom de dood van Juliette Bouhof staat in het nieuwsdossier omroepbrabant.nl/juliettebouhof.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.